ClimaShield
(3 mnenja strank)

ClimaShield™ Usmerjevalnik zraka za klimo Duo Flex+

Ultimativna zaščita pred direktnim pihanjem! Usmerjevalnik zraka za klimo napravo ClimaShield Duo Flex+ z nastavljivim kotom pihanja in nastavljivo vertikalno pozicijo ščita bo zrak preusmeril mimo vas in hkrati omogočil optimalno hlajenje prostora. To je izvedba Duo Flex+, ki jo je mogoče vertikalno nastavljati (pospraviti na vrh klimatske naprave).

Dimenzije: Višina ščita 18 cm, Dolžina (teleskopsko nastavljiva) 58 cm – 104 cm; Globina (skupaj z držali) 22,5 cm.

ClimaShield
(3 mnenja strank)

29,99 vkl. DDV

Ultimativna zaščita pred direktnim pihanjem! Usmerjevalnik zraka za klimo napravo ClimaShield Duo Flex+ z nastavljivim kotom pihanja in nastavljivo vertikalno pozicijo ščita bo zrak preusmeril mimo vas in hkrati omogočil optimalno hlajenje prostora. To je izvedba Duo Flex+, ki jo je mogoče vertikalno nastavljati (pospraviti na vrh klimatske naprave).

Dimenzije: Višina ščita 18 cm, Dolžina (teleskopsko nastavljiva) 58 cm – 104 cm; Globina (skupaj z držali) 22,5 cm.

Na zalogi v našem skladišču

Na voljo danes za osebni prevzem

Slika klimatske naprave z nameščenim usmerjevalnikom zraka ClimaShield Duo Flex+
ClimaShield™ Usmerjevalnik zraka za klimo Duo Flex+

29,99 vkl. DDV

Kupi zdaj

Odkrijte ClimaShield Duo Flex+:
Revolucija v udobju pri uporabi klimatskih naprav.

V vročih poletnih mesecih, ko se zanašamo na naše klimatske naprave bolj kot kdaj koli prej, lahko nepravilno usmerjen zračni tok povzroči nelagodje, zdravstvene težave in celo poveča porabo energije. Izboljšajte svoje počutje z ClimaShield Duo Flex+, usmerjevalnik zraka za klimo, ki je inovativni deflektor zraka oziroma zračnega toka za vašo stensko klimatsko napravo, ki zagotavlja, da bo vaše nelagodje rešil na eleganten in učinkovit način.

Usmerjevalnik zraka za klimo

Tudi vas moti neprestano pihanje v glavo? Iščete način da se ubranite pred glavoboli? Predstavljamo vam učinkovit usmerjevalnik zraka za klimo, ki izboljša bivanjske pogoje v kateremkoli klimatiziranem prostoru.

face with thermometer 1f912 1

Več kot 60% ljudi občuti nelagodje pri uporabi klimatskih naprav.

Glavni vzrok glavobolov in prehladov je neposredno pihanje hladnega zraka. Usmerjevalnik zraka za klimo ClimaShield Duo Flex+, tok zraka upočasni in enakomerno preusmeri, da ne piha direktno v vas.

Usmerjevalnik zraka za klimatsko napravo Duo Flex+

ClimaShield Duo Flex+ usmerjevalnik zraka za klimo ali drugače “deflektor zraka” je zasnovan z mislijo na udobje in energetsko učinkovitost. Njegova glavna naloga je usmerjanje zračnega toka stran od ljudi, prisotnih v prostoru, in s tem preprečevanje prepiha ter zagotavljanje bolj enakomerne razporeditve hladnega zraka. Poleg tega je namestitev neverjetno preprosta, saj za montažo na stensko montirano klimatsko napravo ne potrebujete nobenega orodja.

Enostavna namestitev & uporaba

Usmerjevalnik zraka za klimatsko napravo je izjemno enostaven za namestitev in še lažji za uporabo.

Usmerjevalnik zraka za klimo
Teleskopska zasnova

Usmerjevalnik zraka ClimaShield Duo Flex+ je zasnovan z mislijo na prilagajanje. Ščit se enostavno podaljša iz 58 cm na 104 cm dolžine.

Ena od glavnih značilnosti, ki ClimaShield Duo Flex+ ločijo od konkurence je njegova teleskopska zasnova, ki omogoča, da se ta usmerjevalnik zračnega toka za klimo prilagodi dolžini večine klimatskih naprav. Ta značilnost zagotavlja, da je ClimaShield Duo Flex+ univerzalna rešitev, ne glede na velikost ali model vaše klimatske naprave.

Usmerjevalnik zraka za klimo brez vrtanja
Hitra montaža - brez vrtanja

V paketu prejmete samolepilne blazinice, s katerimi se usmerjevalnik hitro in enostavno nalepi na samo klimatsko napravo.

Z inovativnim pritrdilnim sistemom, ki ne zahteva uporabe orodij, je usmerjevalnik zraka za klimo mogoče hitro in enostavno namestiti na skoraj vsako stensko montirano klimatsko napravo.  Usmerjevalnik je zasnovan tako, da ga lahko kdorkoli enostavno namesti na svojo klimatsko napravo, brez pomoči mojstrov ali posebnega orodja. 

Usmerjevalnik ščit z dvojnim prilagajanjem
Dvojno prilagajanje Duo+

Usmerjevalnik zraka za klimo Duo Flex+ se ponaša z dvojno nastavljivim mehanizmom, ki omogoča spreminjanje kota ščita kot tudi njegovo vertikalno pozicijo.

Usmirjevalnik prav tako izstopa zaradi svojega mehanizma dvojnega prilagajanja, ki uporabnikom omogoča, da ne samo prilagodijo smer zračnega toka, ampak tudi pozicijo samega ščita. Mehanizem Duo Flex+ poskrbi za natančen nadzor, kako in kam zrak iz klimatske naprave teče, ob enem pa nudi tudi izvrstno rešitev pospravljanja ščita, ko pridejo hladnejši dnevi.

Manjša poraba energije z bolj enakomerno razporeditvijo zraka.

Ko je mrzel zrak enakomerno razporejen po prostoru, se izognemo kopičenju hladnega zraka pri tleh, ki je pogost pojav pri neoptimizirani uporabi klimatskih naprav. Ta pojav ne samo da vodi do neenakomerne temperature v prostoru, ampak tudi prisili klimatsko napravo, da dela z višjo močjo in porabi več energije, da vzdržuje želeno temperaturo. Usmerjevalnik zraka za klimo ClimaShield Duo Flex+ z inteligentnim usmerjanjem zračnega toka omogoča, da se hladen zrak bolj učinkovito porazdeli, s čimer se izboljša splošno delovanje sistema in zmanjša poraba energije.

Zakaj izbrati usmerjevalnik zraka za klimo Duo Flex+?

Usmerjevalnik zraka za klimatsko napravo Duo Flex+ je odlična izbira, ker optimizira smer in porazdelitev zračnega toka iz klimatske naprave, zmanjšuje neposredno izpostavljenost hladnemu zraku, s tem izboljšuje udobje in zdravje.

ClimaShield sleeping22 1 2
Izboljšana izkušnja spanja in bivanja.

Ali spite v klimatizirani sobi? Se zbudite prevetreni?
Deflektor oziroma usmerjevalnik klimatske naprave poskrbi za upočasnitev zračnega toka in ga enakomerno usmerja v želeno smer.

sickscaled 1 2
Preprečite prehlad in glavobol.

Klimatska naprava ustvarja močne zračne tokove v prostoru, kjer deluje. To ljudem in živalim povzroča nelagodje v obliki glavobolov, vnetij in prehladov.

Klima naprava brez usmerjevalnika zraka za klimo.

Izogibanje Neposrednemu Hladnemu Zračnemu Toku z Uporabo ClimaShield Duo Flex+

 

Ena izmed ključnih prednosti, ki jo ponuja ClimaShield Duo Flex+, je njegova sposobnost zaščite pred neposrednim hladnim zračnim tokom, kar je pogosto neopažen, a pomemben vzrok za prehlade in druge respiratorne težave. Neposredna izpostavljenost hladnemu zračnemu toku, ki izhaja iz klimatskih naprav, lahko privede do sušenja sluznice, oslabi lokalno imunost in poveča dovzetnost za okužbe dihal. ClimaShield Duo Flex+ z inovativno tehnologijo deflektorja zračnega toka omogoča, da se izognete tej neposredni izpostavljenosti, kar prispeva k večjemu udobju in zdravju uporabnikov.

Več o težavah za zdravje pri uporabi klimatskih naprav si lahko preberete v tem članku.

 

Optimizacija Smeri Zračnega Toka za Enakomerno Porazdelitev Zraka

 

Z možnostjo prilagajanja in nadzora smeri zračnega toka, ClimaShield Duo Flex+ zagotavlja, da je zrak v prostoru razporejen bolj enakomerno. To ne povečuje samo udobja bivanja, ampak tudi preprečuje problematična območja, kjer je zrak bodisi prevroč bodisi prehladen. Enakomerna razporeditev zraka omogoča tudi bolj učinkovito delovanje klimatske naprave, kar lahko vodi do zmanjšanja porabe energije. Ta optimizacija smeri zračnega toka je ključna za zagotavljanje udobnega in zdravega bivalnega okolja, ne da bi pri tem žrtvovali energetsko učinkovitost.

Udobje z uporabo usmerjevalnika za klimo ClimaShield
Uporaba usmerjevalnika zraka za klimo ClimaShield

Zmanjšanje Porabe Energije in Stroškov Električne Energije

 

Energetska učinkovitost je ključnega pomena v današnjem svetu, kjer iščemo načine, kako zmanjšati porabo  energije in s tem povezane stroške, ne da bi pri tem žrtvovali udobje in kakovost bivanja. Usmerjevalnik zraka za klimo igra pomembno  vlogo pri doseganju teh ciljev, saj zagotavlja bolj enakomerno razporeditev hladnega zraka v prostoru, kar pomeni, da klimatska naprava deluje bolj učinkovito.

Ko je mrzel zrak enakomerno razporejen po prostoru, se izognemo kopičenju hladnega zraka pri tleh, ki je pogost pojav pri  neoptimizirani uporabi klimatskih naprav. Ta pojav ne samo da vodi do neenakomerne temperature v prostoru, ampak tudi prisili klimatsko napravo, da dela težje in porabi več energije, da vzdržuje želeno temperaturo. ClimaShield Duo Flex+ z inteligentnim usmerjanjem zračnega toka omogoča, da se hladen zrak bolj učinkovito porazdeli, s čimer se izboljša, splošno delovanje sistema in zmanjša poraba energije.

 

Dnevna soba s klimatsko napravo na kateri je nameščen usmerjevalnik zraka za klimo ClimaShield Duo Flex+

ClimaShield Duo Flex+ kot Celovita Rešitev za Izboljšanje Bivalnega Okolja

ClimaShield Duo Flex+ predstavlja več kot zgolj dodatek za klimatsko napravo; je celovita rešitev za izboljšanje udobja, zdravja in energetske učinkovitosti vašega doma ali pisarne. Z enostavno namestitvijo, ki ne zahteva uporabe orodij, in obilico koristi za vaše bivalno okolje, ClimaShield Duo Flex+ predstavlja pametno investicijo za vsakogar, ki išče načine za izboljšanje izkušnje uporabe klimatske naprave.

 

Vas zanima več o varni uporabi klimatskih naprav?

Na spletni strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje Slovenije najdete celovite informacije o varni uporabi klimatskih naprav. Poudarjajo pomen pravilne izbire, namestitve, vzdrževanja in uporabe klimatskih naprav, saj nepravilna uporaba lahko vodi do zdravstvenih težav, kot so glavoboli in težave z dihali. Stran vsebuje tudi nasvete za določanje idealne temperature in vlažnosti zraka, ki prispevajo k boljšemu počutju in zdravju. Če želite izvedeti več o tem, kako klimatske naprave uporabljati na zdravju prijazen način, obiščite to povezavo.

 

Ali ste vedeli?

Prehitro kroženje zraka, ki ga povzročajo klimatske naprave, lahko resno vpliva na vaše zdravje in počutje, zlasti zaradi izsuševanja sluznice v ustih, nosu in grlu. Ko je sluznica izsušena, telo kot obrambni mehanizem začne proizvajati več sluzi, da bi nadomestilo izgubo vlage. Ta prekomerna proizvodnja sluzi lahko vodi do različnih neprijetnih simptomov, kot so glavoboli, zamašen nos, vneto grlo ali celo smrčanje. Da bi preprečili te težave, je pomembno nadzorovati hitrost in smer zračnega toka vaše klimatske naprave.

Rešitev za te težave ponuja optimizran usmerjevalnik zraka za klimo, kot je Duo Flex+. Ta naprava omogoča natančno prilagajanje in usmerjanje zračnega toka, s čimer preprečuje neposreden stik hladnega zraka s kožo in sluznico ter zmanjšuje možnost izsušitve. Poleg tega Duo Flex+ pomaga izboljšati kakovost zraka in zagotavlja enakomernejšo porazdelitev zraka, kar pripomore k bolj zdravemu in udobnemu bivalnemu okolju.

  Filip Jereb
  Res deluje!! v sobi imam klimo direktno nad glavo in dobim glavobol tud če je ventilator na minimum.. odkar mam ta usmerjevalnik zraka za klimatsko napravo me ni niti enkrat bolela glava.. preverjeno dober produkt
  Žan Fras
  Zelo uporabno, vendar je samo v beli barvi, moja klima je namreč črna.
  Ana Petrič
  Super stvar! Paše na mojo klimo kot ulito. Zelo uporaben v otroški sobi, da ne piha hladen zrak na otroka.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.