Prime

Ultra-pack za Roborock S7

Roborock komplet vsebuje:

  • 2x Set stranskih krtač za S5, S6, S7, E5, Q7
  • 2x Glavna krtača Roborock za S7 in Q7
  • 2x Roborock HEPA S7 E11 pralni filter
Prime

Original price was: 100,78 €.Current price is: 42,50 €.vkl. DDV

Roborock komplet vsebuje:

  • 2x Set stranskih krtač za S5, S6, S7, E5, Q7
  • 2x Glavna krtača Roborock za S7 in Q7
  • 2x Roborock HEPA S7 E11 pralni filter

Na zalogi v našem skladišču

Na voljo danes za osebni prevzem

Ultra-pack za Roborock S7

Ultra-pack za Roborock S7

Par stranskih krtač

Stranske krtače so nepogrešljive za doseganje kotov in robov, kjer se pogosto nabira prah in umazanija. Oblikovane so za učinkovito odstranjevanje odpadkov z obrobja sten in iz kotov, zagotavljajoč temeljito čiščenje vašega doma. Njihova uporaba pripomore k bolj celovitemu čiščenju, saj lahko dosežejo mesta, ki so za običajne krtače nedostopna.

Glavna krtača

Glavna krtača je osrednji element za čiščenje, ki igra ključno vlogo pri odstranjevanju umazanije s talnih površin. Njena zasnova omogoča temeljito čiščenje tako preprog kot trdih tal, saj učinkovito odstranjuje vse od finega prahu do večjih delcev umazanije in dlak hišnih ljubljenčkov. Robustna konstrukcija krtače zagotavlja njeno dolgo življenjsko dobo in minimalizira potrebo po pogostih zamenjavah, kar prispeva k vzdrževanju visoke učinkovitosti vašega sesalnika.

Visokoučinkovit filter

Vključeni filter v tem kompletu presega običajne standarde, saj ima sposobnost zadrževanja do 99% prahu, alergenov in drugih drobnih delcev iz zraka. Ta izboljšana filtracija igra pomembno vlogo pri zagotavljanju, da zrak, ki ga sesalnik izpušča nazaj v prostor, ostane čist in svež. To je izjemno koristno za domove, kjer so prisotni alergiki ali hišni ljubljenčki, saj pomaga ustvariti bolj zdravo bivalno okolje.

Združljivost in prilagodljivost

Ta Megapack je popolnoma prilagojen modelu Roborock S7, kar zagotavlja, da so vsi deli popolnoma združljivi z vašim sesalnikom. Enostavna namestitev in zamenjava delov brez potrebe po orodjih ali posebnih veščinah omogoča, da vaš sesalnik vedno deluje kot nov.

Enostavnost vzdrževanja

Redna menjava rezervnih delov je ključnega pomena za ohranjanje optimalne učinkovitosti vašega sesalnika. Ta Megapack omogoča enostavno in hitro vzdrževanje, kar pripomore k daljši življenjski dobi aparata in boljši kakovosti čiščenja.