Nastavek z mehkim valjem in laserjem Fluffy Optic za Dyson V7-V15

Nastavek z mehkim valjem in laserjem Fluffy Optic za sesalce Dyson V7-V15

59,00 vkl. DDV

Nastavek z mehkim valjem in laserjem Fluffy Optic za sesalce Dyson V7-V15

Na zalogi v našem skladišču

Na voljo danes za osebni prevzem

Nastavek z mehkim valjem in laserjem Fluffy Optic za Dyson V7-V15

59,00 vkl. DDV

Kupi zdaj

SKU: 2475

Nastavek z mehkim valjem in laserjem Fluffy Optic za Dyson V7-V15 je vrhunska dodatna oprema, zasnovana za izjemno natančno čiščenje vašega doma. Ta inovativni nastavek združuje mehki valj in napredno lasersko tehnologijo, kar omogoča, da brez težav opazite in odstranite tudi najdrobnejši prah ter umazanijo.

Mehki valj je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo nežno, a učinkovito čiščenje vseh vrst trdih talnih površin, vključno s ploščicami, parketom, laminatom in kamnom. Valj nežno zajame večje delce, hkrati pa natančno odstranjuje fine delce prahu, ne da bi poškodoval občutljive površine.

Inovativni laser Fluffy Optic projicira zeleno svetlobo na tla, kar omogoča, da jasno vidite tudi najtanjši prah, ki je sicer neviden s prostim očesom. To vam omogoča, da dosežete popolno čistočo in se prepričate, da nobena površina ne ostane nepočistena.

Nastavek je združljiv z modeli Dyson V7, V8, V10, V11, V12 in V15, kar omogoča enostavno namestitev in uporabo. S svojo visoko zmogljivostjo in napredno tehnologijo je ta nastavek idealen za vse, ki si želijo popolno čistočo in higieno v svojem domu.

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.