Ni še nobene ocene. Dodajte oceno

SmartCleaner Set krp MicroJet S za SmartCleaner Titanium Pro & Elite

Set dveh antibakterijskih krp MicroJet S iz 100% mikrovlaken z dodanimi srebrovimi ioni, za uporabo z robotskim sesalnikom SmartCleaner Titanium Pro ali Titanium Elite.
Ni še nobene ocene. Dodajte oceno

18,99 vkl. DDV

Set dveh antibakterijskih krp MicroJet S iz 100% mikrovlaken z dodanimi srebrovimi ioni, za uporabo z robotskim sesalnikom SmartCleaner Titanium Pro ali Titanium Elite.

Trenutno ni dobavljivo

Ni na zalogi

Set nadomestnih visokokakovostnih krp iz 100% mikrovlaken je zasnovan posebej za uporabo z robotskim sesalnikom SmartCleaner Titanium Pro in Titanium Elite. Krpe iz mikrovlaken so izjemno absorbentne in učinkovite pri odstranjevanju umazanije, prahu in madežev. Krpe MicroJet S so prepredene z vlakni s srebrovimi ioni ki naravno poskrbijo za uničevanje bakterij in posledično bolj higienično uporabo. Zaradi svoje mehkobe in trajnosti so idealne za čiščenje vseh vrst trdih talnih površin.

Navodila za vzdrževanje:

Uporaba:

  1. Namestitev krpe: Pred začetkom čiščenja namestite krpo na dno robotskega sesalnika SmartCleaner Titanium Pro / Elite, pred tem pa jih dobro namočite.
  2. Zagon čiščenja: Ko je krpa nameščena, vklopite sesalnik in začnite s čiščenjem kot običajno.

Čiščenje in vzdrževanje krpe:

  1. Odstranitev krpe: Po končanem čiščenju izklopite sesalnik in previdno odstranite krpo.
  2. Pralni postopek: Krpo lahko operete v pralnem stroju z blagim detergentom pri temperaturi do 40°C. Za najboljše rezultate uporabite program za občutljivo perilo.
  3. Sušenje: Po pranju krpo obesite na zrak, da se naravno posuši. Izogibajte se uporabi sušilca, saj lahko to poškoduje mikrovlakna.
  4. Shranjevanje: Ko je krpa popolnoma suha, jo shranite na suhem in čistem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe.

Zamenjava:

  1. Prepoznavanje obrabe: Po večkratni uporabi in pranju lahko krpe izgubijo svojo absorbentnost in učinkovitost. To je znak, da jih je potrebno zamenjati.
  2. Nakup novih krpic: Za najboljše delovanje vašega sesalnika uporabite samo krpe, ki so zasnovane za model SmartCleaner Titanium Pro ali Elite.
Opozorila:
  • Ne uporabljajte belila ali drugih agresivnih čistilnih sredstev, saj lahko poškodujejo mikrovlakna.
  • Ne likajte krpic, saj to lahko prav tako poškoduje material.
Z rednim vzdrževanjem in pravilnim rokovanjem bodo nadomestne krpe iz mikrovlaken pomagale, da bo vaš robotski sesalnik SmartCleaner Titanium Pro / Elite ostal učinkovit in zanesljiv.